AZAY – "pour les connaiseurs"


Portofoliul AZAY contine branduri de lux de nisa "pour les connaiseurs" si de aceea singura locatie luata in calcul inca de la inceputul discutiilor cu furnizorii a fost Calea Victoriei, pentru ca aceasta este, in opinia managementului AZAY, singura artera de luxury shopping din capitala.

"Produsul anului" la AZAY a fost colectia ANTHEMION BLUE COBALT & GOLD, portelan englezesc produs de furnizorul oficial al Casei Regale Britanice, WEDGWOOD.
WEDGWOOD produce portelan pentru casele regale europene si de pe alte continente inca din 1976. Succesul colectiei se datoreaza imbinarii desavarsite a catorva ingrediente speciale: atentia maxima pentru detaliu si rafinamentul picturii; ceasca pentru doamne este decorata cu o camee, care se regaseste si pe farfuria de desert, ceasca pentru domni are un decor mai sobru.
"Doamnele care au optat pentru acest set de masa si-au innobilat masa cu o opera de arta. Este un privilegiu sa servesti cina din acelasi set de masa ca si Regina Elisabeta" spun reprezentantii AZAY.
AZAY nu se doreste a fi "ceva pentru multi", ci "totul in materie de cadouri si decoratiuni pentru cativa". Valoarea "cosului mediu" al unei sedinte de cumparaturi este de 1000 euro.
"Luna decembrie este luna cadourilor, asadar creste exponential vanzarea de cadouri corporate. Pentru cei care pretuiesc traditiile de iarna, avem decoratiuni pentru bradul de Craciun: globuri de sticla si figurine pictate manual, globuri cu insertie de matase, globuri de portelan sau cristal, si o multime de cadouri pentru cei dragi. Oferta speciala AZAY pentru sarbatorile de iarna este masa complet decorata si accesorizata pentru cina de Craciun: fata de masa cu fir stralucitor, servete, set de masa de portelan, tacamuri de argint, pahare de cristal, sfesnic cu lumanari, aranjament floral", afirma reprezentantii companiei.


Denumirea magazinului: AZAY
Data infiintarii: 1 decembrie 2007
Marcile reprezentate/vandute:
JL COQUET – portelan de Limoges, WEDGWOOD – portelan eglezesc, MINTON – portelan englezesc, MARIO CIONI – cristal-Florenta, SALVIATI – cristal-Venetia, ARTHUR PRICE – cadouri argintate si accesorii pentru masa – UK


Date de contact

Adresa: Calea Victoriei 134
Telefon: 0757090710
Email: office@azay.ro
Website: www.azay.ro
 


Editia curenta:

 

Parteneri


Revista Business Woman Magazine promoveaza succesul in business, avand drept scop crearea unei comunitati a femeilor de cariera, sau care aspira la o cariera, oferindu-le cititoarelor instrumente utile pentru viata profesionala si sfaturi in viata privata, in acord cu statutul lor social. Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din orice pagina a site-ului www.businesswoman.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al The Marketer Magazine. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.
Statistici trafic - StatCounter.com